We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Berlare met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Berlare. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor iedere keuken die geproduceerd wordt. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Op ons team kunt u rekenen

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Berlare. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Berlare wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Berlare zelf uit. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de vakkennis van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Dankzij hun expertise en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Berlare een tastbare realiteit. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Berlare aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Berlare wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer