We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Berchem

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Berchem. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Berchem. Stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Berchem, lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Berchem te realiseren. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Berchem tastbaar. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Berchem aan een juiste prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Berchem. U betaalt wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer