We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Beervelde met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Beervelde. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de norm voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

U kan rekenen op ons team

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Beervelde, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Beervelde, lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Beervelde. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze geavanceerde machines, gecombineerd met hun expertise, garanderen een onberispelijke afwerking. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Beervelde tastbaar. Het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Beervelde aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Beervelde aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer