We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Bavikhove

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Bavikhove. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Bavikhove. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Deerlijk. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Bavikhove wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Bavikhove te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Dankzij hun ervaring en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Bavikhove tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw specifieke wensen.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Bavikhove aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Bavikhove wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer