We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Bambrugge werkelijkheid wordt

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Bambrugge. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team is u van dienst

De keuken van uw dromen in Bambrugge wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Bambrugge, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Bambrugge. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de vakkennis van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Dankzij hun vakkennis en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Bambrugge wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Bambrugge aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Bambrugge aan een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer