We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Bambrugge met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Bambrugge. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team is u van dienst

De keuken van uw dromen in Bambrugge wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Bambrugge tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

Uw keuken op maat in Bambrugge wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Bambrugge. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de expertise van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Bambrugge aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Bambrugge aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt steeds wat werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer