We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Bachte-Maria-Leerne

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Bachte-Maria-Leerne. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Bachte-Maria-Leerne. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Bachte-Maria-Leerne is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Bachte-Maria-Leerne te realiseren van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun expertise en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Bachte-Maria-Leerne tastbaar. Door de selectie van unieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw bijzondere wensen.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Bachte-Maria-Leerne aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Bachte-Maria-Leerne hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw keuken!
Lees meer