We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Avelgem, lokaal gemaakt door SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Avelgem. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat paraat

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Avelgem. Stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Avelgem wordt lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Avelgem te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun ervaring en onze geavanceerde machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Avelgem wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Avelgem aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Avelgem aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer