We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Astene werkelijkheid wordt

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Astene. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Op ons team kunt u rekenen

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Astene. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Astene is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Astene te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Astene een tastbare realiteit. Door de selectie van speciale materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Astene aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Astene garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer