We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Asper met een persoonlijke touch

keukenblad marmer
Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Asper. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Asper wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

Ons team is u van dienst

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Asper. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap verzekerd! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Onze deur staat voor u open!

keuken dendermonde wit
keuken gent groen

Uw maatkeuken in Asper aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Asper aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!

Uw keuken op maat in Asper wordt lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Asper te realiseren. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

Lees meer