We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Aspelare

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Aspelare. Met ons professioneel en verscheiden team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Aspelare. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Aspelare, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Aspelare te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de vakkennis van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Aspelare tastbaar. Door de selectie van unieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Aspelare aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Aspelare garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer