We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Appelterre-Eichem

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Appelterre-Eichem. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk is de maatstaf voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team is u van dienst

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Appelterre-Eichem, van ontwerp tot plaatsing. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Appelterre-Eichem, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Appelterre-Eichem te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Hun ervaring en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Appelterre-Eichem een tastbare realiteit. De keuze voor specifieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Appelterre-Eichem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Appelterre-Eichem wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer