We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Appels met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Appels. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de norm voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plaats wordt waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Appels. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Appels, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Appels te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Hun vakkennis en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Appels wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de speciale touch die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Appels aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Appels. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer