We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Anzegem

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Anzegem. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat paraat

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Anzegem, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Anzegem, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Anzegem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Anzegem tastbaar. Het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Anzegem aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Anzegem aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de eindfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer