We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Anseroeul met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Anseroeul. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat voor u klaar

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Anseroeul. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Anseroeul, lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Anseroeul. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Anseroeul wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw speciale wensen.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Anseroeul aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Anseroeul hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer