We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Aalbeke

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Aalbeke. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor elke keuken die geproduceerd wordt. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plaats te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Aalbeke. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Aalbeke wordt lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Aalbeke te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Dankzij hun expertise en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Aalbeke wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Aalbeke aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Aalbeke hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer