We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Saint-Lèger, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Saint-Lèger. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken grijs hout

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Saint-Lèger krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De keuze voor unieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

Uw keuken op maat in Saint-Lèger is lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Saint-Lèger. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

Ons team staat paraat

De keuken van uw dromen in Saint-Lèger wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

keuken moeskroen wit

Uw maatkeuken in Saint-Lèger aan een eerlijke prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Saint-Lèger. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!