We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Moeskroen met een persoonlijke touch

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Moeskroen. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk is de leidraad voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

De keuken van uw dromen in Moeskroen wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Moeskroen is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Moeskroen, van concept tot oplevering. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Dankzij hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Moeskroen wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Moeskroen aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Moeskroen hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!