We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Leers-Nord

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Leers-Nord. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Leers-Nord, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap verzekerd! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Leers-Nord, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Leers-Nord te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Dankzij hun vakkennis en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Leers-Nord krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Leers-Nord aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Leers-Nord garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!