We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Leers-Nord werkelijkheid wordt

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Leers-Nord. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Leers-Nord een tastbare realiteit. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

Uw maatkeuken in Leers-Nord aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Leers-Nord hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

Ons team is u van dienst

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Leers-Nord, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

keuken moeskroen wit

Uw keuken op maat in Leers-Nord, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Leers-Nord te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogwaardige machines, gecombineerd met hun vakkennis, garanderen een onberispelijke afwerking. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!