We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Herseaux met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Herseaux. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een plaats waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Herseaux krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

Uw keuken op maat in Herseaux is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Herseaux te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Onze hoogwaardige machines, gecombineerd met hun vakkundigheid, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

Ons team is u van dienst

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Herseaux, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. We ontvangen u met open armen!

keuken moeskroen wit

Uw maatkeuken in Herseaux aan een juiste prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Herseaux aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!