We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Gent, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Gent. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

Uw keuken in Gent wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Gent is lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Gent te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze geavanceerde machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Gent krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Gent aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Gent garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!