We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Evregnies

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Evregnies. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Evregnies. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Evregnies wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Evregnies. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Evregnies wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Evregnies aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Evregnies. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!