We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Evregnies met een persoonlijke touch

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Evregnies. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Uw keuken op maat in Evregnies, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Evregnies te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Evregnies tastbaar. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

Uw maatkeuken in Evregnies aan een juiste prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Evregnies. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken moeskroen wit

Ons team staat voor u klaar

Uw droomkeuken in Evregnies wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw keuken samenstellen!