We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Estaimpuis

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Estaimpuis. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de norm voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat paraat

Uw keuken in Estaimpuis wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Deerlijk. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Estaimpuis is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Estaimpuis. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun vakkennis, garanderen een onberispelijke afwerking. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Estaimpuis een tastbare realiteit. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Estaimpuis aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Estaimpuis wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!