We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Estaimpuis

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Estaimpuis. Met ons professioneel en toegewijd team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Uw maatkeuken in Estaimpuis aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Estaimpuis garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Estaimpuis. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Estaimpuis een tastbare realiteit. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken moeskroen wit

Uw keuken op maat in Estaimpuis wordt lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Estaimpuis. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Dankzij hun expertise en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!