We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Estaimbourg met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Estaimbourg. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor elke keuken die geproduceerd wordt. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Uw keuken op maat in Estaimbourg, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Estaimbourg te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Hun expertise en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Estaimbourg komt tot leven tijdens ons designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Estaimbourg. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

keuken moeskroen wit

Uw maatkeuken in Estaimbourg aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Estaimbourg hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!