We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Deerlijk

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Deerlijk. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Op ons team kunt u rekenen

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Deerlijk. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Deerlijk, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Deerlijk te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Onze geavanceerde machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Deerlijk komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van unieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Deerlijk aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Deerlijk wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!