We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Deerlijk werkelijkheid wordt

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Deerlijk. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken groen

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Deerlijk wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

Uw keuken op maat in Deerlijk wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Deerlijk zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze geavanceerde machines, gecombineerd met hun vakkennis, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

Ons team staat voor u klaar

Uw droomkeuken in Deerlijk wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. Onze deur staat voor u open!

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Deerlijk aan een juiste prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Deerlijk. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw keuken!