We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Bailleul

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Bailleul. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo toveren we uw keuken om in een plaats waar u zich meteen thuis voelt.
keuken marmer wit

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Bailleul wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

Uw maatkeuken in Bailleul aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Bailleul aan een prijs die correct en eerlijk is. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

U kan rekenen op ons team

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Bailleul. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. We ontvangen u met open armen!

keuken moeskroen wit

Uw keuken op maat in Bailleul, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Bailleul te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw keuken samenstellen!