We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic stelde unieke maatwerkkeukens voor tijdens een geslaagde editie van de Bisbeurs

Van 8 tot en met 16 oktober 2022 hoefde u niet naar een van onze toonzalen te komen om onze maatwerkkeukens in het echt te bewonderen. Op Bis, de grootste jaarlijkse (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vond u 2 toonzaalkeukens terug die we speciaal voor de gelegenheid ontwierpen. Het ene minimalistisch hedendaags en het andere stijlvol klassiek, maar beide designs werden enorm gesmaakt door de talrijke bezoekers aan onze stand. Tussen die keukens stelden we een wasplaats tentoon, waarbij inbouwkasten die we op maat maken in ons eigen atelier in Deerlijk natuurlijk niet mochten ontbreken. Bezoekers kregen zo niet enkel een idee van ons kunnen, maar konden ook rekenen op ons professioneel advies tijdens het nuttigen van een glaasje cava of fris biertje.

Deze keukens waren te zien op de Gentse Bisbeurs

Vele bezoekers vonden de combinatie van de groene kasten met het keukenblad van fijne terrazzo-steentjes van deze laminaatkeuken een schot in de roos. Dankzij een warme en speelse touch, een gloednieuwe Quooker-kraan en kwaliteitsvolle toestellen van Siemens is deze maatwerkkeuken zowel voor jonge koppels geschikt als voor gezinnen die goesting hebben om het hart van hun woning in een nieuw jasje te steken. 

De 4 zitplaatsen geven de mogelijkheid tot gezellige showcooking, maar dé blikvanger van dit ontwerp is de lichtgevende legplank van Novy. Het Belgische merk creëerde deze originele motion control-plank samen met vooraanstaande designers. Het licht is te controleren met handbewegingen, wat beursbezoekers zelf naar hartenlust konden uittesten. Daarnaast is ook de kookplaat van Novy (het Easy-model) en gaat die gepaard met een ingewerkte recirculatiedampkap. Deze showroomkeuken kan u vanaf nu terugvinden in onze toonzaal in Gent. 

Ook deze keuken uit houtfineer komt uit ons eigen atelier. Met zijn high-end feel valt dit ontwerp in de smaak bij liefhebbers van een klassieke keuken in een moderne uitvoering. Het fineer dat voor onder meer de kasten en zitbank gebruikt werd, is niet enkel gebeitst met een matte vernis, maar ook geborsteld: een proces waarbij de nerven uit het hout worden gehaald zodat de oppervlakte ruwer oogt. Die ‘rough look’ wordt benadrukt door de bleke natuursteen. Net als de groene laminaatkeuken laat dit model enkele nieuwigheden zien. 

Het gasfornuis van het type Novy Pitt valt op doordat de bekken apart ingefreesd zijn in het werkblad en in de dampkapluifel zit een Novy Pureline Pro met ledlijn verwerkt. De toestellen van Miele kunnen aan het zicht onttrokken worden dankzij de grote inschuifdeuren, waardoor de keuken haar feilloze uiterlijk behoudt. Aan het keukeneiland is een eetplaats geïntegreerd met 6 zitplaatsen. Die eyecatcher schermt de extra grote spoelbak van 70 cm subtiel af. En om aan te tonen dat we meer doen dan het maken van kwaliteitsvolle keukens, voegde onze ontwerper de ovale eettafel in beton-look toe, ook door onze vakmensen gemaakt. Deze toonzaalkeuken is vanaf nu te bezichtigen bij SuperChic in Deerlijk, waar u trouwens steeds een kijkje mag nemen in ons atelier.

Contacteer ons voor uw keuken of interieur

Ons team wil graag iedereen bedanken die bij onze stand langskwam tijdens de beurs in Flanders Expo. De zaakvoerders, interieurarchitecten en andere collega’s die de bezoekers mochten ontvangen, kregen honderden aanvragen om door ons gecontacteerd te worden voor het eventueel uitwerken van hun keuken- en interieurideeën. Daar zijn we uiteraard heel enthousiast over.

Kwam u ook langs op de beurs en zou u graag meer te weten komen over ons vakwerk? Heeft u de Bisbeurs gemist, maar wil u toch advies op maat om uw woonproject in goede banen te leiden? Maak een afspraak met een van onze interieurontwerpers of spring binnen in onze toonzalen in Deerlijk of Gent. We ontvangen u graag voor een vrijblijvend gesprek rond uw plannen.