We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Notariswoning DG. – Nazareth

Deze minimalistische maatwerkkeuken is de link tussen een oude notariswoning in Nazareth en haar moderne bijbouw. Samen met architecten Vlaminck Van Wetter zorgde SuperChic voor een tijdloos ontwerp dat rekening houdt met een belijning en diepte die passen bij de stijl van de woning.

Het donkere eiken fineer met de naam Blackpool heeft een beitskleur die specifiek op wens van de klant tot stand kwam en vormt een mooie combinatie met het parket. De kolomkasten openen met zwaluwstaartgrepen.

Het keukenblad is van het keramiektype neolith carrara en straalt dankzij een zorgvuldige afwerking een hoge glans uit. Boven de Novy Panorama-kookplaat bevindt zich een praktische keramieken legplank met led-lijn. Temidden van het keukeneiland zit een keramische spoeltafel met een kokendwaterkraan van het merk Quooker.

Aan de rand van de zwarte keuken staat een witte ingemaakte kast die subtiel tot aan het 4 m hoge plafond komt en perfect opgaat in de muur. SuperChic nam ook de spiegelkastjes met gechromeerde omranding in de art-deco-badkamer voor zijn rekening.