We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Keuken Bisbeurs - Bruin

Dit high-end ontwerp is voor de liefhebbers van een klassieke keuken in een moderne uitvoering. Het fineer dat voor onder meer de kasten en zitbank gebruikt werd, is niet enkel gebeitst met een matte vernis, maar ook geborsteld: een proces waarbij de nerven uit het hout worden gehaald zodat de oppervlakte ruwer oogt. Let op de combinatie van de verticale en horizontale ligging van de kolomkasten. De ‘rough look’ van het fineer wordt benadrukt door de bleke natuursteen in de rest van dit ontwerp.

Het gasfornuis van het type Novy Pitt valt meteen op doordat de bekken apart ingefreesd zijn, wat de keuken een extra luxueuze toets geeft. De spatwand met led-lijn maakt het ontwerp af. In de dampkapluifel zit een onzichtbare Novy Pureline Pro verwerkt. Ook de toestellen van Miele kunnen aan het zicht onttrokken worden dankzij de grote inschuifdeuren, waardoor de keuken haar feilloze uiterlijk behoudt.

Aan het keukeneiland is een eetplaats geïntegreerd met zes zitplaatsen. Die eyecatcher schermt de extra grote spoelbak van 70 cm subtiel af. De ovale eettafel in beton-look werd tot slot ook door onze vakmensen gemaakt in eigen atelier.

Deze toonzaalkeuken is te bezichtigen bij SuperChic in Deerlijk.