We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Villa V. – Zwalm

In samenwerking met architect Katrien Bauters zorgde SuperChic voor een open maatwerkkeuken, een post- en bergingkast en een barkast. De keuken, die perfect bij het interieur met massief houten balken past, kan rekenen op kamerhoge kastdeuren in fineer dat geselecteerd werd door onze klanten. Het hout onder en boven de ovens volgen dezelfde lijn. Op vraag van de klanten en architect kregen de kasten ook een specifieke inrichting met onder meer een ontbijtkast.

Het Dekton-werkblad van het keukeneiland loopt in verstek door in een hoge tafel met zitplaatsen terwijl de kastdeuren tot 1 cm van de vloer komen. Boven het kookvuur zit een plafondluifel met ingewerkte dampkap en led-profiel. Het werkblad aan de wand is van donker keramiek en wordt warm omringd door 2 legplanken met led-lijnen. Hetzelfde keramiek werd gebruikt voor het spoelgedeelte en de spatrand. Voor de keukentoestellen ging de keuze naar het merk Miele.

Een pivotdeur verbindt de modern klassieke keuken met de berging en er is een subtiele ingang voorzien naar de koelcel. Tot slot ontwierp SuperChic een stijlvolle barkast met wijnkoelkast in zwart geschilderde MDF. Een originele en toch harmonieuze samenvoeging van verschillende leefruimtes en details.