We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Project V. – Kaster


Voor een woning met prachtig zicht op de Vlaamse Ardennen nam SuperChic de volledige renovatie op zich. Dat ging van de afbraak tot het zorgen voor technische voorzieningen, de bevloering, het plafond en de verlichting. Onder meer de keuken, de keukentafel, de haardwand, de omkasting, het verwarmingselement, de woonkamer en de slaapkamer met dressing zijn op maat gemaakt naar het design van SuperChic.

De keuken is representatief voor de stijl die doorheen heel het interieur is doorgetrokken. Voor de kasten werden fineer fronten gemixt met eiken fronten en werden twee keukenmodellen gecombineerd. Het Stello-model heeft verticale groeven terwijl de kasten van het Forum-type fronten uit witte kunststof bevatten. De kamerhoge kasten gaan open met zijdelings ingewerkte grepen en het keukenwerkblad bestaat uit composiet met een licht glanseffect. De 3 m lange eettafel werd afgewerkt met eiken fineer en heeft een onderstel van zwart metaal.

Het design van de keuken loopt door naar de tv-hoek met haardwand en de inkom van de badkamer, wat een complete en moderne sfeer opwekt.