We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Bel-etagewoning C. - Gent

Deze woning uit de jaren zestig bleek een uitdagende ruimte te bevatten om een hedendaagse halfopen keuken in te installeren. Door de twee bestaande openingen werd tot een origineel ontwerp gekomen in laminaat. Zo loopt het werkblad in wit laminaat naadloos over in de muren en zorgen de greeploze kasten met notelaarimitatie voor een warm contrast.

De extra hoge zitplaatsen gunnen een kijkje op de kookplaat en Novy-dampkap van het type Salsa. Tussen de kast met legplanken, spot en led-lijn en de andere muuropening loopt het witte laminaat door als spatwand. Voorbij de opening bevindt zich de lavabo met, grenzend aan de keukenkasten, de zitbank met opbergruimte. De legplanken die boven de bank lopen hebben dezelfde notelaarprint als de keuken.

Naast de keuken voorzag SuperChic ook een moderne wasplaats op maat met een verzorgde verdeling voor de machines en legplanken voor de was- en schoonmaakproducten. Beide ruimtes bevatten dus frisse herinrichtingen die van deze klassieke woning (met onder meer een smaakvolle trap in terrazzo) het beste van twee werelden maken.