We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Zwalm met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Zwalm. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de leidraad voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Zwalm. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Zwalm is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Zwalm te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de ervaring van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Hun vakkennis en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Zwalm tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Zwalm aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Zwalm aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer