We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Zottegem

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Zottegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor elke keuken die geproduceerd wordt. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

Uw droomkeuken in Zottegem wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Zottegem is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Zottegem te realiseren van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Zottegem tastbaar. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Zottegem aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Zottegem aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt steeds wat werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer