We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Zomergem, lokaal gemaakt door SuperChic

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Zomergem. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo toveren we uw keuken om in een ruimte waar u zich direct thuis voelt.
keuken met haard

U kan rekenen op ons team

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Zomergem. Stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Zomergem wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Zomergem te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Zomergem een tastbare realiteit. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Zomergem aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Zomergem aan een prijs die correct en eerlijk is. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de eindfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer