We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Zegelsem met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Zegelsem. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plaats waar u zich meteen thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat voor u klaar

De keuken van uw dromen in Zegelsem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Zegelsem is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Zegelsem, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogwaardige machines, gecombineerd met hun ervaring, garanderen een onberispelijke afwerking. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Zegelsem een tastbare realiteit. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Zegelsem aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Zegelsem garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer