We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Waarschoot

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Waarschoot. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team is u van dienst

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Waarschoot, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Waarschoot is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Waarschoot te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Dankzij hun ervaring en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Waarschoot tastbaar. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Waarschoot aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Waarschoot garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer