We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Vurste, lokaal gemaakt door SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Vurste. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

Uw droomkeuken in Vurste wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Vurste wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Vurste te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Vurste tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Vurste aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Vurste wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer