We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Vinderhoute met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Vinderhoute. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons professioneel team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat voor u klaar

Uw keuken in Vinderhoute wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Kom langs in onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Vinderhoute is lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Vinderhoute te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Dankzij hun expertise en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Vinderhoute krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Vinderhoute aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Vinderhoute hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer