We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Velzeke-Ruddershove met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Velzeke-Ruddershove. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Velzeke-Ruddershove. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Velzeke-Ruddershove, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Velzeke-Ruddershove. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Hun ervaring en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Velzeke-Ruddershove tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van unieke materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Velzeke-Ruddershove aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Velzeke-Ruddershove hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer