We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Ursel

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Ursel. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

Uw droomkeuken in Ursel wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Ursel wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Ursel te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogwaardige machines en hun vakkennis dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Ursel wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Ursel aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Ursel aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer