We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Strijpen met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Strijpen. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

U kan rekenen op ons team

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Strijpen, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega is een meester in zijn vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Strijpen is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Strijpen te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun vakkundigheid, garanderen een onberispelijke afwerking. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Strijpen krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Strijpen aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Strijpen garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer