We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Sleidinge met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Sleidinge. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Uw droomkeuken in Sleidinge wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Sleidinge is lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Sleidinge. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Sleidinge krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw specifieke wensen.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Sleidinge aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Sleidinge garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer