We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Sint-Maria-Oudenhove

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Sint-Maria-Oudenhove. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de norm voor iedere keuken die geproduceerd wordt. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plaats te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat voor u klaar

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw droomkeuken in Sint-Maria-Oudenhove. Stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Sint-Maria-Oudenhove wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Sint-Maria-Oudenhove te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. De combinatie van hun expertise en onze geavanceerde machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Sint-Maria-Oudenhove tastbaar. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Sint-Maria-Oudenhove aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Sint-Maria-Oudenhove aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf is afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer