We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Sint-Maria-Lierde

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Sint-Maria-Lierde. Met ons bekwaam en verscheiden team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Sint-Maria-Lierde. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Sint-Maria-Lierde, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Sint-Maria-Lierde te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze hoogtechnologische machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Sint-Maria-Lierde tastbaar. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Sint-Maria-Lierde aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Sint-Maria-Lierde aan een prijs die correct en eerlijk is. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer