We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Sint-Maria-Latem

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Sint-Maria-Latem. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team is u van dienst

Uw keuken in Sint-Maria-Latem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Sint-Maria-Latem wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Sint-Maria-Latem, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Dankzij hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Sint-Maria-Latem wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Sint-Maria-Latem aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Sint-Maria-Latem aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer