We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Sint-Maria-Horebeke werkelijkheid wordt

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Sint-Maria-Horebeke. Met ons bekwaam en divers team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk is de standaard voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Uw keuken in Sint-Maria-Horebeke wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Sint-Maria-Horebeke, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Sint-Maria-Horebeke te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze geavanceerde machines, gecombineerd met hun vakkennis, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Sint-Maria-Horebeke wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Sint-Maria-Horebeke aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Sint-Maria-Horebeke wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer