We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Sint-Kornelis-Horebeke

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Sint-Kornelis-Horebeke. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

U kan rekenen op ons team

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw keuken in Sint-Kornelis-Horebeke. Iedere collega blinkt uit in zijn vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Sint-Kornelis-Horebeke wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Sint-Kornelis-Horebeke, van concept tot oplevering. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Hun ervaring en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Sint-Kornelis-Horebeke een tastbare realiteit. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Sint-Kornelis-Horebeke aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Sint-Kornelis-Horebeke hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer