We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Sint-Denijs-Boekel

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Sint-Denijs-Boekel. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Sint-Denijs-Boekel. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Sint-Denijs-Boekel, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Sint-Denijs-Boekel, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Sint-Denijs-Boekel een tastbare realiteit. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Sint-Denijs-Boekel aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Sint-Denijs-Boekel garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer