We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Sint-Blasius-Boekel werkelijkheid wordt

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Sint-Blasius-Boekel. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Uw droomkeuken in Sint-Blasius-Boekel wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Sint-Blasius-Boekel wordt lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Sint-Blasius-Boekel te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. De combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Sint-Blasius-Boekel krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Sint-Blasius-Boekel aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Sint-Blasius-Boekel hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer