We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Semmerzake

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Semmerzake. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Semmerzake. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Semmerzake wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Semmerzake te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze hoogwaardige machines en hun vakkennis dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Semmerzake krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Semmerzake aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Semmerzake wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer